Less
Laddar...
Less

Nytt jobb

📅 Bokat
🔓 Löst jobb

Redigera rapport

Tilldela jobb

Lägg till person

Nytt lösenord

⚠️ Är du säker?

Du är på väg att radera permanent. Det går inte att ångra.

Det här tar bort personens konto, inloggning, tidrapporter och löneunderlag helt — och frigör användarnamnet så det går att registrera på nytt. Jobb personen jobbat på finns kvar hos er, men kopplingen till personen tas bort.

Vill du bara att personen inte längre ska kunna logga in, men behålla allt som det är? Stäng den här rutan och tryck ⏸ (inaktivera) istället.

Faktureringssammanfattning

Alla ofakturerade jobb, grupperat per kund.

Sätt nytt lösenord

Skriv in ditt nya lösenord nedan.

Spara löneunderlag

Rapportera tid